Drámai vallomások, Ronaldo és Neymar is megszólalt a vb-kudarc után

fbl Horizontal
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo reacts at being defeated during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Morocco and Portugal at the Al-Thumama Stadium in Doha on December 10, 2022. (Photo by NELSON ALMEIDA / AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság 22., vasárnapi napján pihentek a legjobb négy közé jutott csapatok, azonban így is bőven volt miről beszélni, hiszen drámai vallomásokkal jelentkeztek a világ legjobb futballistái, a FIFA pedig kiadott egy nevetséges közleményt a spanyol Antonio Mateu Lahoz játékvezető botrányos döntéseiről, amiket a Hollandia-Argentína negyeddöntőben hozott.
Vágólapra másolva!

A FIFA kiértékelte Antonio Mateu Lahoz döntéseit, a spanyol bíró teljesítménye állítólag a megszokott kritériumok szerint a technikai részét tekintve jó volt, de a büntetéseket figyelembe véve talán nem volt tökéletes a teljesítménye.

Messi sborzalmasnak tartotta Antonio Mateu Lahoz teljesítményét Forrás: AFP/Odd Andersen

Mint ismert, a spanyol játékvezető 17 lapot osztott ki a találkozón, amely után a hétszeres aranylabdás Lionel Messi is keményen kritizálta a teljesítményét.

Szombat este aztán Portugália elveszítette a Marokkó elleni negyeddöntőt, így biztossá vált, hogy az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo úgy fog visszavonulni, hogy a legrangosabb trófeát sosem fogja megnyerni.

A portugál szupersztár a meccs után sírva vonult be az öltözőbe, nem is nyilatkozott. A közösségi oldalán aztán megosztotta a gondolatait a követőivel.

Neymart sem biztos, hogy látjuk már vb-n játszani Forrás: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Ronaldo mellett a torna másik nagy szupersztárja, Neymar is előrukkolt egy őszinte vallomással. A brazil támadó nyílt levelet írt a vb után távozó szövetségi kapitányhoz, amelyben bevallotta, hogy korábban rendkívül idegesítőnek tartotta a 61 éves szakembert.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!