Hihetetlen, hogy utaztatták Messiék a trófeát a repülőn - képek

2022.12.19. 18:41

A katari labdarúgó-világbajnokság döntője után a győztes argentin válogatott elindult hazafelé. Lionel Messiék gépe – magyar idő szerint – háromnegyed 9 magasságában szállt fel Dohában, ám 14 óra után Rómában szállt le, ahol üzemanyagot vett fel, majd folytatja útját Buenos Airesbe. A friss világbajnokok hazafelé tartó hosszú úton kihasználták az időt, és megosztottak pár képet a saját közösségi oldalaikon a trófeával.

A világbajnok csapat gépe a tervek szerint este negyed nyolckor szállt volna le Buenos Airesben, ám történt egy kis csúszás a programban, a késés miatt pedig várhatóan csak éjjel 3 órakor landol a csapatot szállító repülőgép. Ám az olasz fővárosban tett kitérő során számos játékos élt a lehetőséggel, hogy megosszon a közösségi oldalán egy közös képet a trófeával.

A katari vb legjobb játékosának megválasztott hétszeres aranylabdás Lionel Messi az Instagramon osztotta meg közös képét a hőn áhított vb-trófeával, amit néhány óra alatt közel 20 millión kedveltek.

Messihez hasonlóan Papu Gómez is így tett. A képen a Sevilla támadója kezében tartja a trófeát és gyönyörködik benne. Ragyog, igaz? Nem sokára találkozunk" – üzent az argentin szurkolóknak.

A döntő egyik hőse, Emiliano Martínez is posztolt egy képet, amelyen úgy tartja a trófeát a kezében, akár egy újszülöttet.

A legkreatívabb Instagram-poszt azonban alighanem Nicolás Tagliaficoé, aki a 24 óra után eltünő történetében osztott meg egy zseniális képet, amelyen a repülőgép ülésére "ültette" a trófeát, de biztos, ami biztos, még be is kötötte a biztonsági övvel.

Tagliafico nagyon vigyázott a repülőn is a trófeáraForrás: Instagram/Nicolás Tagliafico

Az Atlético Madrid középpályása, Rodrigo de Paul az Adids által készített különleges, immáron három csillagos (Argentína három világbajnoki címe) pólóban pózolt a trófeával, és természetesen a csókok sem maradhattak el.

Többek között Nahuel Molina, a vb legjobb fiatal játékosának megválasztott Enzo Fernández, Alexis MacAllister, Nicolás Otamendi és Ángel Di María is fotózkodott a trófeával.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.