"Szopjátok le a f*szom" - ezt üzente kritikusainak az argentin focista - videó

2022.12.19. 19:39

A vb-győzelem után fergeteges bulizásba kezdtek az argentin játékosok, az ünneplés hevében az Atlético Madrid középpályása, Rodrigo De Paul viszont kissé elragadtatta magát és az ünneplés hevében elküldte kritikusait melegebb éghajlatra.

A döntő utáni pillanatokban az argentinok őrült ünneplésbe kezdtek, Messi például az asztalon táncolt, Nicolas Otamendi viszont az Instagram-oldalán indított élő adást, ám váratlanul De Paul is megjelent a videóban és alaposan kiosztotta azokat a kritikusokat, akik nem hittek benne és az argentin válogatottban.

Mindenki, aki kételkedett a sikerünkben, szopja le a f*szomat. Minden oldalról csak támadtatok, de nem tudtatok megállítani, szóval szopjatok le, gazemberek" – üzente kritikusainak De Paul.

De Paul az argentinok első két vb-mérkőzése után rengeteg kritikát kapott elveszített lábadái és a gyenge formája miatt. Lionel Scaloni szövetségi kapitány azonban kezdettől fogva bízott a 28 éves középpályásban, és a döntőben is csak a 102. percben cserélte le.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.