Elképesztő összeget nyert a legendás focista fia Messiék vb-győzelmével

Gala Screening Of 'Kicking Off' - Photocall 2016 London United Kingdom April Kicking Off UK film premiere Alistair Petrie Vertical SQUARE FORMAT
George Lineker (L)and Gary Lineker (R) attend the gala screening of 'Kicking Off' on April 21, 2016 in London, United Kingdom. Ray Tang / Anadolu Agency (Photo by Ray Tang / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Argentína történetének harmadik vb-aranyának nem csak az argentinok örülhettek, hanem a legendás angol focista, Gary Lineker fia is, aki több ezer fontot nyert többek között Lionel Messinek és Kylian Mbappénak is köszönhetően.
Vágólapra másolva!

A 80-szoros angol válogatott támadó legidősebb fia, George több mint 4 ezer fontot nyert (nagyjából 2 millió forint), miután hét különböző kombináció is bejött a szelvényén. A 31 éves férfi eltalálta, hogy a rendes játékidőben 2-2-es döntetlen lesz az eredmény, mint ahogy azt is, hogy a hétszeres aranylabdás argentin klasszis, Lionel Messi és a francia Kylian Mbappe is gólt szerez. George emellett azt is helyesen találta el, hogy a döntő Argentína győzelmével fog zárulni a tizenegyespárbaj után. Gary Lineker fia a finálé után természetesen a közösségi oldalán is megosztott egy képet a szelvényéről.