Szörnyen kellemetlen dolog történt a brazil sztárfocistával és terhes barátnőjével

2022.12.22. 07:53

Roppant kellemetlen dolog történt a Barcelona katari vb-t megjárt brazil válogatott sztárfocistájával, Raphinhával, aki várandós menyasszonyával, Natalia Bellolival több órán keresztül egy repülőgépben rekedtek.

Miután a katari foci-vb legnagyobb esélyesének tartott Brazília már a negyeddöntőben kiesett, Raphinha nyaralni indult terhes barátnőjével, hogy kipihenje a torna fáradalmait. Ám a hazaút nem volt éppen zökkenőmentes, emiatt több óra csúszással tudott csak visszatérni Barcelonába, hogy megkezdje az edzéseket.

A brazil válogatott támadó és barátnője Lisszabonon keresztül igyekezett eljutni Spanyolországba, de 3 órát voltak kénytelenek várakozni egy repülőgépben bezárva és még a poggyászaik is eltűntek, amiatt a Barcelona játékosa a közösségi médiában panaszkodott Portugália legnagyobb légitársaságára, a TAP Portugalra.

"Sokan fáradtak, és még csak ebédelni sem tudtak, én is közéjük tartozom, de a légitársaság személyzete azt mondta, hogy nem adnak nekünk enni. Köszönöm a TAP-nak, ráadásul azon kívül, hogy három órára a repülőgépben hagytak minket, sikerült elveszíteniük két csomagunkat is" – fakadt ki Instagram-sztoriban a támadó, aki eddig 13 bajnokin két gólt és két gólpasszt jegyzett a Barcelona színeiben.