Vágólapra másolva!
Az angol bajnokságban nem megy rosszul az újonc együtteseknek, hiszen a Bolton Wanderers vezeti a tabellát, és a Fulham együttese sem áll rosszul. A Jean Tigana által vezérelt gárda leginkább a francia kapcsolatban bízik, hiszen a keretben négy francia futballista is volt, ám máris csatlakozott egy ötödik is, Steve Marlet személyében.

Marlet válogatottja kék mezében

A bajnoki címre törő Lyon azonban hallani sem akart arról, hogy eladja egyik legjobb játékosát - legalábbis nem ilyen kevés pénzért. A következő, 13 milliós ajánlat azonban már gondolkodóba ejtette a klubot, és mivel Marlet is kijelentette, hogy szívesen igazolna Angliába, a lyoniak nem gördítettek akadályt távozása elé. A játékos már el is utazott Angliába, túlesett az orvosi viszgálaton, és aláírta szerződését, amely szerint heti 50 ezer fontot keres majd.

A Lyon a tervek szerint nem sokat ül majd a Marlet-ért kapott pénzen, hiszen az egyesület még péntekig szeretné megtalálni a támadó utódját. Azért addig, mert ez a határideje a Bajnokok Ligája-nevezésnek, és a francia átigazolási időszak is akkor zárul le. A kiszemelt természetsen megvan, a lyoniak a másodosztályú Racing Strasbourg utánpótlás válogatott támadóját, Pegguy Luyindulát akarják megvenni, aki ebben a szezonban eddig öt meccsen ötször volt eredményes.

Harmos Zoltán

Korábban:

Felemás MU-rajt