Vágólapra másolva!
Andrii Sevcsenko, a Milan ukrán csatára szerint Raúl González, a Real Madrid támadója érdemelné meg leginkább az Aranylabdát.

"Én Raúlra szavaznék, mert sokoldalú labdarúgó, akinek a játékában nincs gyenge pontja. No és persze azért is, mert rendszeresen remekül játszik klubjában, a Real Madridban” - nyilatkozta Seva az olasz sajtóban.

Ez az önzetlen megnyilvánulás annál figyelemre méltóbb, hogy Sevcsenko is a trófea legnagyobb esélyesei közé tartozik, egy másik, Olaszországban szereplő klasszis, a római Francesco Totti társaságában.

Sevcsenko a kérdésre, hogy bízik-e saját sikerében a kontinens legjobb labdarúgója címért folyó versenyben, kitérően válaszolt: "Annyira nem érdekel engem az Aranylabda, szívesen elcserélném azért a jogért, hogy hazám, Ukrajna ott legyen a 2002-es világbajnokságon."

Ehhez nem kell más, mint oda-vissza jobbnak bizonyulni Németországnál a közelgő pótselejtezőn. Sevcsenko egyébként különlegesen gólérzékeny: eddig 102 bajnoki és kupameccset játszott a Milan színeiben, és 72 gólt szerzett.

Korábban: