Vágólapra másolva!
Amint korábban már hírt adtunk róla, a távozó Sir Alex Ferguson helyett élénken érdeklődik a Manchester United labdarúgócsapata az olasz AS Roma világhírű edzője, Fabio Capello után. Nos, a hírek szerint közel a megállapodás.

Fabio Capello nagyon szeretné már aláírni manchesteri szerződését. Az olasz tréner, aki az AC Milannal, az AS Romával és a Real Madriddal is nyert már bajnoki címet a MU első számú jelöltje Ferguson helyére. "Minden tréner nagy klub élére kívánkozik, márpedig a Manchester United ilyen, talán a Real Madrid mellett a legnagyobb". "Dolgoztam már Spanyolországban, Olaszországban, de szeretném karrieremet Angliában befejezni. Ezért tanulok angolul is" - mondta Capello.

Angol lapértesülések szerint a héten akár előszerződésig eljuthatnak a felek, noha Capellón kívül még a német Ottmar Hitzfeld (Bayern München) és a francia Arsene Wenger (Arsenal) is a "kalapban" van. Sőt, utóbbinak nagyobb a sansza, hiszen az Arsenallal még nem írta alá újabb kontraktusát. A hazai trénerek közül állítólag a Leeds jelenlegi mesterének, David O' Learynek lehet esélye.