Vágólapra másolva!
Az egykori keletnémet futballklub a bajnok Bayern Münchennél vendégeskedik szombaton a Bundesligában. Geyer edző mindössze 17 játékossal számolhat. A most sérült Sebők Vilmos újabb évre az Energie játékosa marad.

Tartalékosan, de nem feltartott kézzel utazik a Cottbus Münchenbe, ahol szombaton délután a bajnok Bayern ellen lépnek pályára a Geyer-fiúk. Az edző, illetve a csapat több kulcsjátékosát is nélkülözi, többek között a sérüléssel bajlódó Sebők Vilmost is, így mindössze tizenhetes kerettel számolhat.

A 44-szeres magyar válogatott védő - aki a Tatabánya, az Újpest, az angol Bristol City és a német Waldhof Mannheim érintésével érkezett Cottbusba - mégis boldog lehet. A Kicker információi szerint ugyanis hamarosan aláírja vele a klub az újabb szerződést, amely alapján az eddigi kontraktusban szereplő opciós jog életbe lép, és Sebők újabb évre a Cottbus labdarúgója marad.

A 25 Bundesliga-mérkőzésen eddig egy gólt szerző játékos mellett Faruk Hujduroviccsal hosszabbít a klub, a hétszeres bosnyák válogatott játékos 2004-ig marad az Energie szolgálatában.

Pincési László

Ajánlat:

A Bundesliga állása és mesterlövészei

Korábban:

Miriuta-gól, Cottbus-siker

Fórum:

Magyarok a Bundesligában