Vágólapra másolva!
Ha hinni lehet az olasz pletykáknak, akkor Ronaldo ideje meg van számolva az Internél. A hírek szerint ugyanis mind Moratti elnök, mind Cúper edző nehezményezi a sztár viselkedését, és a világbajnokság után készek eladni. A bulvársajtó csak azt nem tudja pontosan, hogy Barcelona vagy Róma lesz-e a következő célállomás.

Ugyan az Inter elnöke, Massimo Moratti korábban úgy nyilatkozott, számára Ronaldo több, mint egy játékos, szinte a fiának érzi, a "Fenomeno" és a "nagyfőnök" közötti kapcsolat úgy tűnik, végleg megromlott. Ennek nincs is biztosabb jele, minthogy a brazil labdarúgó egyelőre nem tért vissza Olaszországba, hanem lábadozása idején Edmundóval együtt a riói karneválon múlatta az időt. Egy olasz honlap szerint az Inter labdarúgója ráadásul meg is sérült a fesztiválon, ami még inkább felbőszítette a klub argentin mesterét, Hector Cúpert

Moratti és Cúper állítólag már meg is egyeztek abban, hogy ha az egykori Barcelona-csatár bizonyítja a világbajnokság során, egészséges, akkor a klub nyáron megválik tőle. A jól értesültek már tudni vélik, hogy Ronaldo szíve szerint Spanyolországban folytatná, ott viszont csak két klubnak, a Real Madridnak és a Barcelonának lehet annyi pénze, hogy megvásárolja a klasszist. Ám ha igaznak bizonyulnak a pletykák, és a Barcelona irányítását tényleg Fabio Capello veszi át, akkor kétségtelen, hogy a brazil egykori sikerének színhelyére költözik vissza.

A másik variáció még furcsább lenne: Capello kedvéért még Rómába is elszerződne Ronaldo, és miután Moratti jó barátságban van az AS Roma elnökével, Franco Sensivel, akár az is megeshet, hogy a következő szezonban a visszavonuló argentin Gabriel Omar Batistuta helyén a brazil fut ki a Stadio Olimpico gyepére.

Pincési László

Korábban: