Vágólapra másolva!
Német lapértesülések szerint öt név áll még Várszegi Gábor noteszében, az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának edzői posztját illetően. A kölni Express című lap tudni véli, az új szakvezető az 1. FC Köln januárban elbocsátott trénere, Evald Lienen lesz.

A hírek szerint öt edző neve merült fel a német Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatánál, ám hogy ki lesz a végső befutó, egyelőre még nem tudni. Várszegi Gábornak, a Fotex Rt. elnök-vezérigazgatójának és a Frankfurt tulajdonosának olyan nevek közül kell választania, mint Aleksandar Ristic (Oberhausen), Stefan Kuntz (Karlsruhe) vagy éppen Jürgen Röber, a Hertha télen menesztett vezetőedzője.

A frankfurti források cáfolják, hogy Christoph Daum neve felmerült volna, sőt a Frankfurter Rundschau úgy tudja, a Besiktas trénere éppen a Barcelonával tárgyal, de ennek ellenére nem lehet őt sem kizárni a körből. A legnagyobb esélyt minden lap Evald Lienennek adja. Lienen januárban állt fel a Köln kispadjáról, azóta munkanélküli.

Pár hete ugyan felmerült, hogy a spanyol bajnokság hátsó régiójában szerénykedő Tenerife szerződteti, ám a Kanári-szigetek csapata végül az egykori spanyol kapitány, Javier Clemente mellett döntött. "A történet szabadon kitalálható. Minden munkáltató, aki eddig szerződtetett, tudhatta, nem beszélek a kontraktusról" - nyilatkozta Lienen rejtelmesen az Expressnek.

Pincési László

Korábban: