Vágólapra másolva!
Mario Jardelt, a Sporting Lisboa brazil labdarúgóját - aki jelenleg a Barcelonában "játszik" kölcsönben - az egyik lisszaboni klinika pszichiátriai osztályára szállították.

Az orvosok véleménye szerint a 28 éves játékosnak, akit depressziós tünetekkel kezelnek, legkevesebb két hétig kell a kórházban maradnia. A csatár az utóbbi hetekben egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tett: többször azt állította, hogy távozik Portugáliából, majd nem sokkal később cáfolta ezeket a híreket.

Jardel állítólag privát problémái miatt "borult ki": válik feleségétől, a fotómodell Karin Riberótól. Bölöni László, a csapat vezetőedzője azt mondta: az augusztus 25-én kezdődő bajnokságban már egyáltalán nem számít a futballistára.

A volt válogatott labdarúgó tavaly augusztusban a török Galatasaray együttesétől érkezett 10 millió dollárért, s három évre írt alá a portugál klubhoz, jelenleg a Barcelona keretének a tagja, ugyanis Portugáliából mindenképpen távozni akart, ezt kihasználva a spanyol klub egy évre a Nou Campba csábította a gondokkal küzdő támadót.