Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy az Angol Labdarúgó Szövetség eljárást indít Roy Keane ellen, aki tavaly áprilisban szándékosan okozott sérülést egyik ellenfelének.

Fotó: EPA


2001. április 21-én Keane nem csak lerúgta, be is olvasott a norvégnak, aztán megkapta a piros lapot
Fotó: EPA

"Csak akkor hozzuk nyilvánosságra álláspontunkat, ha részletesebben is megismerjük az esetet. Az viszont egyértelmű, hogy nem tűrjük a szándékos törlesztéseket" - mondta az angol szövetség egyik képviselője.

Keane bosszúja egyébként olyan "sikeres" volt, hogy Haaland azóta állandó térdszalag-problémákkal küszködik, ritkán játszik csapatában. "Még nem döntöttem el, hogy beperelem-e" - reagált a fejleményekre a norvég futballista.

Manchester United Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=29162

Az angol újságok már több részletet közöltek Keane könyvéből, amelynek fejezetei ellentmondásos képet rajzolnak a MU sztárjáról. "Captain Fantastic" ugyanis nem tagadja, hogy éveken át italozó életmódot folytatott, s gyakran éles hangnemben kritizálja "elkényelmesedett" csapattársait. A világbajnokság előtt sem tett lakatot szájára, összeveszett Mick McCarthy szövetségi kapitánnyal, ezért még a rajt előtt hazaküldték. A szócsata nem fejeződött be, de egyelőre semmi sem utal Keane "győzelmére".