Vágólapra másolva!
Immár Massimo Moratti, az Internazionale klubelnöke sem tagadja, hogy gőzerővel folynak a tárgyalások a Real Madriddal Ronaldo eladásáról. Csakhogy egyelőre nemcsak a brazil világbajnok ára tűnik csillagászatinak, hanem a különbség is az Inter által kért, és a Madrid által felkínált ellenérték között. Alexandre Martins, Ronaldo egyik ügynöke szerint védence végül így is fehérbe öltözik, Moratti viszont legalább nyolcvan, de inkább száz százalékra teszi annak valószínűségét, hogy Ronie marad a San Siróban.

Maga Ronaldo jelenleg Fortalezában tartózkodik, ahol afféle gálamérkőzést játszik a világbajnok válogatott Paraguayjal. Eközben Európában javában folynak a tárgyalások. Az Inter részéről Massimo Moretti klubigazgató (nem tévesztendő összee Massimo Moratti elnökkel) Ronaldo árát 48 millió euróban szabta meg, plusz ráadásként Morientest és Solarit kéri. (Morientes, a spanyol válogatott centere jelenleg Budapesten tartózkodik, a szerdai, Magyarország elleni mérkőzés előtt.)

Real Madrid Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=27000Ronaldohttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=6424

Jorge Valdano Real-sportigazgató ellenajánlata ugyancsak 48 millió eurót képvisel, de mégis micsoda különbség! Valdano összesen 48 millióra taksálja Ronaldót, ami úgy jönne össze, hogy 18 millió készpénzt fizetnek a brazilért, Morientest és Solarit pedig 30 millió értékben "betudják". Ezen a ponton Bruno Bortolocci, az Inter kommunikációs igazgatója kijelentette, Ronaldo marad az Interben. A Madrid viszont közleményben tudatta, hogy semmi sem változott, az előre elfogadott stratégia alapján folytatják a tárgyalásokat.

Maga Moratti azt mondta, hogy valóban folynak a tárgyalások, de "a két fél közeledése gazdasági értelemben nem tekinthető kielégítőnek". Ez magyarul annyit jelent, hogy túl nagy a szakadék a Madrid ajánlata és az Inter által elfogadhatónak tartott ár között.

Ch. Gáll András