Vágólapra másolva!
Stefan Effenberg, a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott volt játékosa csípős megjegyzésekkel illette volt főnökét, Franz Beckenbauert, miután a bajor klub elnöke kritizálta fizikai állapotát.

A sztárcsapat elsőszámú vezetője úgy jellemezte a szintén élvonalbeli VfL Wolfsburgban szombaton bemutatkozó középpályást, hogy felpüffedt arca olyan látványt nyújtott, mintha egy pirospozsgás angyal éppen belefújna a harsonába.

"Már két éve nem veszem komolyan, amit mond" - replikázott Effenberg. "Mindenki tudja, hogy mi történik, ha kinyitja a száját. Ha így jól érzi magát, akkor csak folytassa ezt."

A 34 éves futballista augusztus 16-án kötött egyéves szerződést a wolfsburgi csapattal, miután három hónappal ezelőtt távozott a Bayerntől. A nyáron többek között angol, spanyol, török és osztrák együttesekkel is hírbe hozták, de végül mégis Németországban maradt.

A botrányairól is elhíresült sztár a müncheni csapat tagjaként háromszor nyert bajnokságot, egyszer-egyszer német kupát és Bajnokok Ligáját. A válogatottban harmincötször lépett pályára.