Vágólapra másolva!
Az AS Roma brazil világbajnok játékosa, Cafú egyre jobban hajlik rá, hogy eleget tegyen a Manchester United unszolásának, és a nyáron a világ leggazdagabb klubjához szerződjön.

Cafúnak a szezon végén lejár római szerződése, és szabadon igazolhatóvá válik. Noha korábban visszautasította a lehetőséget, hogy Angliába költözzön, mint mondja, egyre nagyobb csábítást érez arra, az Old Traffordra tegye át a székhelyét.

Cafú folytatja, Elber nem/sport/focivilag/20020630cafu.htmlKeane ötmeccses eltiltást kapott/sport/focivilag/20021015keane.html

"A Manchester United már régóta ostromol" - mondta a világbajnok brazil csapat csapatkapitánya. "Az angolok azt is leszögezték, hogy szívesen várnak rám a nyárig, amikor szabadon igazolható leszek. Hízelgő a MU kitartása, emellett a klub lenyűgöző múltját és jelenét nézve azt kell mondjam, méltó szakasza lenne a pályafutásumnak, ha Manchesterben játszanék. A döntés előtt azonban megvárom, milyen ajánlattal áll elő a Roma, és ahhoz képest fogom mérlegelni, milyen előnyei és hátrányai lennének a manchesteri szerződésnek."