Vágólapra másolva!
A portugál labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Benfica vezetői a brazil válogatottal a nyáron világbajnoki címet szerzett Luiz Felipe Scolarit és a spanyol válogatottat korábban dirigáló Jose Antonio Camachót is megkereste, hogy irányítsa a csapat szakmai munkáját. Számunkra a legfontosabb kérdés persze az: vajon az új edző is számít-e majd Fehér Miklós játékára.

A SIC televíziós csatorna még arról is beszámolt egyik műsorában, hogy a lisszaboni együttes havi 175 ezer eurós fizetést ajánlott fel Scolarinak. A világbajnok brazilok mestere mindenképpen Európában szeretne dolgozni, s a hónap végére igérte, hogy választ nem kevés ajánlata közül.

A Benfica azonban biztosra megy, ezért Jose Antonio Camachóval, a spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitányával is tárgyalásokat kezdeményezett.

"A portugál klub valóban megkeresett, de konkrétumot még nem tudok mondani. Több kérőm is van, ezért csak akkor döntök, ha az összes ajánlatot meghallgattam" - nyilatkozott Camacho, aki az idei világbajnokság negyeddöntője, a Korea ellen 11-esekkel elveszített mérkőzés után távozott a spanyol nemzeti csapat éléről.

A Benfica kedden menesztette az addigi edzőt, Jesualdo Ferreirát, akinek azért kellett felállnia a kispadról, mert együttese vasárnap hazai pályán 1-0-ra kikapott a másodosztályú Gondamartól a portugál kupában a 32 közé jutásért játszott mérkőzésen, így elbúcsúzott a további küzdelmektől.

Camachón és Scolarin kívül David O'Leary, a Leeds United egykori szakvezetője és az argentin Carlos Bianchi neve is felmerült Fehér Miklós csapatánál.