Vágólapra másolva!
Lisztes Krisztián és a brazil Ailton számára személyes elégtételt jelentett, hogy a Werder Bremen vasárnap 3-1-re nyert a VfB Stuttgart ellen, amelynek kispadján volt edzőjük, Felix Magath ül.

"Ailton és én nem felejtettük el, miként bánt velünk" - mondta a magyar irányító a dpa német hírügynökségnek. A két gólt szerző Ailton hozzátette: "Emberileg Magathtal nincs semmi problémám, de edzőként nem sokra tartom."

Magath 2001 februárjában szerződött a Stuttgarthoz, és irányítása alatt a két futballista alig kapott bizonyítási lehetőséget, ezért másfél éve mindketten távoztak a csapattól.

A Bundesliga állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021130abundesliga.htmlLisztes nyerte a magyar Aranylabdát/sport/magyarfoci/20021120lisztes.html

A második helyen álló Werder vasárnap sorozatban harmadik mérkőzésén győzött a Bundesligában, és hátránya két fordulóval az őszi idény vége előtt hat pont az éllovas Bayern München mögött.

"Szívósan üldözzük a Bayernt" - mondta Lisztes. "Ha nem kapunk ki a Schalke 04 otthonában, utána két hazai találkozónk következik majd, ezeket pedig valószínűleg megnyerjük. Így hamarosan befoghatjuk a listavezetőt."