Vágólapra másolva!
Franco Sensi elnök mindent elkövet az AS Roma labdarúgócsapatának megerősítéséért, ezért még a spanyol irányítót, Josep Guardiolát is feláldozná a francia Olivier Dacourt megszerzéséért.

A bajnokságban 13 forduló után csak 11. a fővárosi együttes, ráadásul a Bajnokok Ligája második csoportkörét 2 vereséggel kezdte.

Már régóta szó van az átigazolásokról, s Dacourt-ért 6 millió fontot fizetnének, ráadásul a technikás spanyol középpályás játékjogát is átengednék az angoloknak.

A Leeds Unitednél ugyanis egyre "forróbb a talaj" a francia játékos talpa alatt, néhány nappal ezelőtt azért sújtották pénzbüntetéssel, mert a múlt héten a sajtón keresztül kritizálta a klub elnökségét és Terry Venables vezetőedzőt.

A Serie A állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021207aserie.htmlA második BL-kör menetrendje, eredményei/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlA Premiership állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021207apremiership.html

Dacourt-nak eddig sem volt felhőtlen a kapcsolata a trénerrel, október óta egyetlen perc játéklehetőséget sem kapott. Persze Venablesnek sem éppen rózsás a helyzete a Leedsnél. A világhírű William Hill fogadóirodánál a sportkedvelők akár arra is fogadhatnak, hogy ki lesz a következő elbocsátott edző a Premiershipben. A bukméker cég által kínált oddsok arról árulkodnak, hogy szinte biztosra vehető Terry Venables menesztése, hiszen 10 fontra mindössze 11-et fizetnek, amennyiben ez a tipp bejön.

A tabellán utolsó helyezett West Ham United trénere, Glenn Roeder áll a második helyen a nem túl hízelgő listán. Az ő távozása esetén 4 fonttal ötöt nyerhet a szerencsés fogadó.