Vágólapra másolva!
Az Arsenal megfigyelőket küldött Törökországba, hogy a válogatott Rüstü Recber teljesítményét figyeljék, míg a Sunderland ifjú francia támadóját, David Belliont többek között a Manchester United is kiszemelte magának.

A Bayer Leverkusennél kevés játéklehetőséget kapó brazil Franca legszívesebben távozna a klubtól, még ha ez azzal is járna, hogy kevesebb fizetést kap. A Real Betis viszont hosszú időre szeretné megtartani saját nevelésű védőjét, Fernando Varelát, és éppen ezért 2010-ig szerződést hosszabbítana vele.

A Juventus a másodosztályú Triestina védőjét, Alessandro Parisit tartja szemmel, míg az Empoli ausztrál középpályását, Vicenzo Grellát a torinóiakon kívül az AC Milan is figyelemmel kíséri.

Az Arsenal megfigyelőket küldött Törökországba, a Fenerbache mérkőzésére, hogy Rüstü Recber és a fiatal Tuncay Sanli teljesítményét kövessék figyelemmel. A Sunderland ifjú francia támadóját, David Belliont, akinek a nyáron lejár a szerződése, a Manchester United, a Chelsea, a Fulham és a Middlesborough is szívesen leigazolná.

A német másodosztály góllövőlistájának élén álló ukrán Andrij Voronyin iránt a Bologna érdeklődik, de a focista valószínűleg marad jelenlegi egyesületében, a Mainzban.