Vágólapra másolva!
Egy csúnya, vágott sebbel a bal szemöldöke fölött érkezett a Manchester United labdarúgócsapatának hétfői edzésére David Beckham. A középpályás sérülését a vezetőedző, Sir Alex Ferguson okozta - véletlenül.
Forrás: EPA
Így néz ki David Beckham Ferguson szabadrúgása után


"Ilyesmi gyakran előfordul, akadt még rajtam kívül, aki mérges volt a lefújás után" - mondta az ITV televíziós csatornának Ferguson. "Most éppen szerencsétlenül sült el a dolog, de már túl vagyunk rajta. Remélem, ha legközelebb ilyesmi történik, az nem okoz sérülést."

Keane csípőprotézist kap?/sport/focivilag/20030216keane.htmlMU Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=50497

A The Sun azonban emlékeztet arra, hogy Beckham és Ferguson viszonya korántsem felhőtlen, számos nyilvános összecsapásuk is volt már. A játékos állítólag 2000-ben már majdnem otthagyta a klubot, miután kisfia betegsége miatt néhány edzést kihagyott, s ezért a szakember élesen kritizálta.

Az edző "hisztijei" egyébként közismertek az angol futballvilágban. Mark McGhee, a Millwall szakvezetője - aki régebben az Aberdeenben játszott Ferguson irányítása alatt - elárulta a lapnak, hogy a játékosok annak idején "hajszárítónak" nevezték a kitöréseit, olyan erővel ömlött belőle a szemrehányás egy-egy vereséget követő botrány során