Vágólapra másolva!
Brazil lapértesülés szerint elképzelhető, hogy a Milan együttesében folytatja pályafutását a Sao Paulo labdarúgócsapatának világbajnok csatára, Kaká. A klub ukrán támadója, Sevcsenko felgyógyult sérüléséből, a csapat edzője, Carlo Ancelotti pedig a pletykákkal ellentétben biztosan marad Milánóban, sőt meg kívánják hosszabbítani a szerződését.
Kakát a Milanon kívül több sztárklub is leigazolná


A gárda ukrán csatárszárja, Andrij Sevcsenko február 16-án, a Lazio elleni 2-2-es rangadón izomsérülést szenvedett, ám keddre felgyógyult sérüléséből. Carlo Ancelotti edző azt mondta, hogy vasárnap este, a Chievo elleni bajnokin pályára küldi az ukrán válogatott futballistát. A huszonhat éves klasszis tavalyi térdműtéte után októberben tért vissza.

Milánói hír még, hogy a klub vezetői cáfolták azokat a lapértesüléseket, melyek szerint megrendült a bizalom az edző, Carlo Ancelotti iránt. Mi több, a klub irányítói a messzemenőkig elégedettek a trénerrel és hosszú távon számítanak a munkájára, s a közeljövőben új szerződést kívánnak kötni vele.

Brazil gyereksztárok a Real kívánságlistáján/sport/focivilag/20030204brazil.htmlA Serie A állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030302aserie.html

A negyvenhárom éves Ancelotti 2001. november 5-én váltotta a török Fatih Terimet a milánói csapat kispadján. Korábban a Reggiana, a Parma és a Juventus szakmai munkáját irányította. A parmaiakkal a klub történetének legsikeresebb idényét zárta az olasz pontvadászatban, amikor megszerezte a második helyet. A Milan jelenleg harmadik a tabellán, hátránya négy pont az éllovas Juventussal szemben, a Bajnokok Ligájában a hátralévő két csoportmérkőzés eredményétől függetlenül elsőként jutott a negyeddöntőbe.