Vágólapra másolva!
Könnyen elképzelhető, hogy saját akarata ellenére Christian Vierinek el kell hagynia az Internazionale labdarúgócsapatát. Milánóba szerződhet viszont Barcelonából a holland válogatott Marc Overmars.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Vieri néhány nappal ezelőtt összeveszett Hector Cúper vezetőedzővel, de úgy tűnt, hogy kibékültek. Massimo Moratti klubelnök azonban másként értékelte a helyzetet, s nem titkolja: megfelelő ajánlat esetén elengedi a sztárt. "Már Ronaldo sem Cúper miatt távozott, s Vieri esetében sem az edzőt hibáztatom majd. Ha választanom kell, akkor nem a játékost marasztalom" - mondta a milánói csapat első számú vezetője, aki ezzel a kijelentéssel egyértelműen kiállt az argentin szakember mellett.

A támadót sokkolta Moratti kijelentése, mert állítása szerint fel sem merült benne a távozás gondolata: "Más lesz a helyzet, ha átadólistára kerülök, de én maradni akarok. Mindenképpen beszélnem kell az elnök úrral, mert nem értem az ügyet."

Udinében bukott az Inter/sport/focivilag/20030323tavol.html

Olasz lapértesülés szerint Marc Overmars, a Barcelona labdarúgója az idény végén az Internazionale együtteséhez szerződik. A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a 29 éves holland szélsőért cserébe a portugál Sergio Conceicao érkezik a katalán klubhoz, erről a felek már decemberben tárgyaltak. Sőt, a sportlap azt állítja, hogy a Barcelona meg akarja szerezni a milánói együttestől az uruguayi Alvaro Recobát is. Még a jól értesült újságnak sincs egyelőre tudomása a tranzakció pénzügyi részleteiről.