Vágólapra másolva!
Az Arsenal elnöke figyelmeztette az angol listavezető két francia sztárját, Patrick Vieirát és Robert Pirest: vagy a valósághoz igazítják bérköveteléseiket, vagy el kell hagyniuk a klubot. 

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Peter Hill-Wood szerint a franciáknak szembe kell nézniük a ténnyel, hogy a klub semmi szín alatt nem fogja teljesíteni felháborító követeléseiket a fizetésükre vonatkozólag. "A játékosoknak le kell szállniuk a földre" - mondta az elnök. "Be kell látniuk, a sztárgázsik folyamatos növekedésének is határt kell szabni egyszer. Elképzelhető, hogy Pires és Vieira távozik tőlünk, hacsak nem látják be, hogy irreálisak az igényeik."

"A fizetések az utóbbi időben aránytalanul, 20-25 százalékkal is emelkedtek évente. Ez a folyamat nem tartható fenn tovább, mi legálábbis nem kívánuk részt venni benne. Az lenne a helyes, ha a bérek az inflációval párhuzamosan növekednének."

Hogy mennyit is kérnek a franciák, azt nem hozták nyilvánosságra, de meglehet, hogy az is szerepet játszott Hill-Wood haragjában, hogy Pires a sajtóban sztrájkot helyezett kilátásban az iraki háború miatt.