Vágólapra másolva!
A svéd válogatottal a Puskás Ferenc-stadionban is pályára lépő Kim Källström iránt a Borussia Dortmund és a Hansa Rostock is érdeklődik. A Lyon brazil támadóját, Sonny Andersont a hírek szerint több francia klub is csábítja, míg Sidney Govout a Liverpool akarja megszerezni.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Guingamp veterán argentin védője, Nestor Fabbri a szezon végén hazatér Argentínába. A Rosenborg szeretné hazacsábítani a Real Sociedad norvég védőjét, Björn Tore Kvarmét.

Jaap Stam ügynöke, Tom van Dalen szerint a holland középhátvéd nem fog Angliába igazolni, de a szezon végén nagy valószínűséggel elhagyja a Laziót. A Chelsea fiatal csatárát, Carlton Cole-t az Inter tartja figyelemmel.

A Premiershipbe frissen feljutott Portsmouth szívesen leigazolná a Liverpool cseh középpályását, Patrik Bergert. A francia másodosztályban feljutásra álló FC Metz fiatal támadóját, Emmanuel Adebayort a VfB Stuttgart szemelte ki magának. A Blackburn Rovers szélsője, Keith Gillespie a nyáron a Middlesbrough-ba szerződhet.

A Valencia a Lazio szerb középpályása, Dejan Stankovic iránt érdeklődik, és a hírek szerint a két klub meg is kezdte a tárgyalásokat. A Leverkusen válogatott középpályása, Bernd Schneider a gyógyszergyáriak kiesése esetén a Borussia Dortmundba igazolhat.

A Hansa Rostock a másodosztályú Eintrahct Trier középpályását, Mehmet Dragushát vagy a Stuttgart dél-afrikai focistáját, Bradley Carnellt szeretné megszerezni a nyáron. Az Arminia Bielefeld csatárt keres, kiszemeltjei között van a Hannover svájci focistája, Blaise N'Kufo, és a német utánpótlás-válogatott Sebastian Radtke, aki a Tennis Borussia Berlinben futballozik.

A Barcelona a nyáron nagy valószínűséggel leigazolja az Atlético Madridban szereplő Luis Garcíát, aki a katalánoknál kezdte a pályafutását, és a Barcának elővásárlási joga van rá.