Vágólapra másolva!
Újabb nevek merültek fel a Premiershippel kapcsolatban. A legnagyobb fogás az Arsenalé lenne, ha tényleg szerződtetné a török Rüstüt, de a hírek szerint a Liverpool a Bremen francia középpályását, Micoud-t, a Brescia albán csatárát, Tarét a Birmingham City, az Auxerre francia támadóját, Kapót pedig a Manchester United csábítja.

A Werder Bremen francia játékmestere, Johan Micoud iránt a Schalke 04 után a Liverpool is érdeklődik. A Schalke 04 új szerződést ajánlott két támadójának, Victor Agalinak és Émile Mpenzának is.

A Bayer Leverkusennél már az esetleges kiesésre terveznek, és a jelenlegi állás szerint a brazil Juan és a bolgár Dimitar Berbatov a második vonalra is maradna a klubnál. Juant egyébként a brazil Flamengo csábítja, akárcsak Francát, illetve a Japánban légióskodó Edílsont.

Az Arminia Biefeled jugoszláv támadóját, Goran Bogdanovicsot a másodosztályban feljutásra álló SC Freiburg csábítja. Az Arsenal a hírek szerint a dán Thomas Sörensent vagy a török Rüstü Recbert fogja leigazolni a nyáron David Seaman pótlására - előbbit egyébként az AC Milannal és az AS Romával is kapcsolatba hozták.

A Brescia albán csatárát, Igli Tarét az olasz másodosztályban szereplő Palermo, valamint az angol Birmingham City is kiszemelte magának. A Corrierro dello Sport szerint a Roma brazil jobbhátvédje, Cafú közel áll ahhoz, hogy a Milanba szerződjön.

Az Auxerre támadóját, Oliver Kapót ügynöke szerint a Manchester United akarja megszerezni. A hét végén a Sedan színeiben mesterhármast szerző szenegáli Henri Camara a hírek szerint Angliába tart.