Vágólapra másolva!
Azután, hogy Louis van Gaal a hónap elején bejelentkezett a francia Jean Tigana helyére, a Fulham elöljárói már fel is vették a kapcsolatot a holland edzővel, így könnyen elképzelhető, hogy a következő idénytől ő irányítja majd az angol labdarúgó Premiershipben szereplő csapatot.

A brit Press Association hírügynökség szerint a londoni klub vezetői egy amszterdami szállodában találkoztak az 51 éves szakemberrel.

"Louis több együttes képviselőjével tárgyal, azt azonban nem árulom el, hogy köztük van-e a Fulham" - fogalmazott van Gaal ügynöke.

Tigana a múlt héten szakított a Fulhammel, három héttel azután, hogy Mohamed Al Fayed elnök közölte: nem hosszabbítja meg a szerződését. Helyét a hátra lévő mérkőzésekre a csapat egykori játékosa, Chris Coleman vette át, a vezetés azonban jelezte, hogy a kiesés elkerülése esetén sem számít rá hosszú távon.

Van Gaal legutóbb az FC Barcelonánál tevékenykedett, de a gyenge bajnoki szereplés miatt január 28-án menesztették a csapat éléről.

A Fulham három fordulóval a bajnokság vége előtt a 16., s eddig hat ponttal szerzett többet, mint a legjobb kieső helyen álló West Ham United.