Vágólapra másolva!
A meglehetősen rossz helyzetben lévő Bayer Leverkusen német válogatott középpályását, Bernd Schneidert a Schalke 04 nézte ki. A szintén a gyógyszergyáriaknál futballozó Yildiray Bastürköt a Liverpool akarja leigazolni.

A Werder Bremen a skót Celtic francia védőjével, Bobo Baldéval szeretne erősíteni, a Kelták viszont a Monacóban futballozó argentin középpályást, Marcelo Gallardót szemelték ki.

A Real Madrid visszautasította a Middlesbrough ajánlatát a kameruni Geremiért, aki jelenleg kölcsönben futballozik az angol klubban. A Stade Rennes két évvel meghosszabbította védőjének, a korábban Angliát is megjárt Francois Grenet-nek a szerződését.

A Celta Vigo egyéves kontraktust ajánlott orosz középpályásának, Alekszandr Mosztovojnak, akinek szerződése a nyáron lejár. A Bayern Münchent ismét kapcsolatba hozták a Deportivo holland gólvágójával, Roy Makaay-jal, míg Patrick Kluivertről néhány olasz újság azt írta, hogy ügynöke találkozott a Juventus képviselőivel.

A torinóiak egyébként a cseh Sparta Praha válogatott védője, Zdenek Gygera iránt is érdeklődnek, akit Pavel Nedved ajánlott be a Zebráknak.

A Real Sociedad válogatott középpályását, Javier de Pedrót a Barca egyik elnökjelöltje környékezte meg. Babos Gábor a holland lapok szerint a Feyenoorddal tárgyal.