Vágólapra másolva!
A Southampton a hírek szerint visszautasította a Newcastle tízmillió fontos ajánlatát James Beattie-ért. Az Olympique Lyon francia válogatott, Sidney Govou csatára iránt a focista ügynöke szerint a Liverpool és a Manchester United is érdeklődik.

A svájci FC Basel játékmesterét, Hakan Yakint a Real Sociedad, a Liverpool, az Everton és a Celtic is vinné.

A Benfica fiatal szélsőjét, Miguelt az Internazionale és a Newcastle United is figyelemmel tartja. A lisszaboni Sasok eközben a brazil Grémio középhátvédjét, Anderson Polgát szeretnék megszerezni. Az Ajax fiatal középpályása, Wesley Sneijder megszerzése az AC Milan tervei között szerepel.

A Girondins Bordeaux-ban szereplő brazil szélső, Sávio a hírek szerint kijelentette: elképzelhető, hogy egy londoni Premiershipes klubba igazol - a hírek szerint ez a csapat a Tottenham lehet. Az AC Milan állítólag érdeklődik az Atlético Madrid fiatal csatára, Fernando Torres iránt. A fővárosiak ezzel szemben a Mallorca argentin játékmesterét, Ariel Ibagazát szemelték ki.

Német lapértesülések szerint a Hertha BSC már mindenben megegyezett a Schalke válogatott támadójával, Gerald Asamoahhal. A Hannover egyik kiszemeltje a Borussia Dortmundban futballozó Dedé testvére, Leandro, aki szintén a dortmundiaknál futballozik.

A Stuttgart dél-afrikai középpályását, Bradley Carnellt a Borussia Mönchengladbach akarja megszerezni. Az Aston Villa ír középpályását, Mark Kinsellát a Portmsouth és a West Bromwich Albion is kiszemelte magának.

A Rosenborg elutasította a francia Strasbourg ajánlatát a védő Janne Saarinenért. A Málaga kapusa, Pedro Contreras a nyáron valószínűleg elhagyja a klubot, mivel nem tudott megegyezni a vezetőséggel szerződése meghosszabbításáról.