Vágólapra másolva!
A Paris St. Germain vezetősége tagadja, hogy bármiféle hivatalos kapcsolatvétel történt voltna a francia klub és az angol bajnok Manchester United között a PSG brazil világbajnok középpályása, Ronaldinho átigazolásáról.

Angol források már befejezett tényként közölték, hogy a nagy valószínűséggel távozó David Beckham helyére Ronaldinho, a világbajnok brazil válogatott sztárjátékosa érkezik Párizsból, ám most a PSG elnöke tagadja ezt az információt.

"Nem találkoztam egyetlen manchesteri vezetővel sem, nem kaptam semmiféle levelet, telefonhívást sem a klubvezetéstől, közvetítők pedig nem érdekelnek" - jelentette ki Francis Graille, a Paris St. Germain elnöke a Reuters hírügynökség érdeklődésére.

Mindez nem cáfolja azt a hírt, miszerint Peter Kenyon, a Manchester United ügyvezetője szerdán Párizsban találkozott Ronaldinho bátyjával és a játékos ügynökével, Roberto Assisszal. A megbeszélés témája természetesen Ronaldinho Manchesterbe szerződése volt.

"Roberto Assis nekünk is említést tett a Manchester United érdeklődéséről, de ennél többről nincs szót. Egyelőre nincs tudomásunk semmiféle megállapodásról, ellenkezőleg: az a szilárd meggyőződésünk, hogy Ronnie marad nálunk. Biztosan azonban semmit sem állíthatunk" - fűzte hozzá Graille.

Ch. Gáll András