Vágólapra másolva!
Megindultak a találgatások, vajon David Beckham Spanyolországba való szerződésével kikkel erősít a Manchester United, és kiket fog eladni a Real Madrid. A realos Guti épp a MU-hoz szeretne igazolni, a királyi gárdánál pedig Figo eladásáról szólnak a pletykák - legalábbis az Inter nagyon érdeklődik a portugál játékmester iránt. Ronaldo persze marad, a csatár már nyilatkozott is Becks érkezéséről, szerinte a világ legjobb csapatává válik a tavalyi BL-győztes.

"David Beckham leigazolása nagyon fontos momentuma a Real Madrid történetének. Most már biztos vagyok benne, hogy a Real a világ valaha létezett legerősebb egyesületévé válhat. Beckham érkezésével persze nehezebb lesz bekerülni a kezdőbe, de ez nem baj, legalább még éhesebbek leszünk a sikerre" - mondta a kétszeres aranylabdás Ronaldo, aki a tavalyi év nagy madridi fogása volt.

Azt már mindenki biztosra veszi, hogy Morientes távozik a spanyol fővárosból, arról azonban még nem volt szó, hogy a válogatott támadót is kiszorító Guti - aki középpályásként és támadóként is bevezhető - elhagyná a Realt. S hogy melyik lehet a szőke játékos új klubja? Talán épp a Manchester United. "Beckham szerződtetése után realistának kell maradnom. Nagy lesz a harc a csapatba kerülésért, én pedig játszani akarok, mégpedig a legmagasabb szinten. Úgy gondolom, a Manchester United egy jó választás lenne a számomra, mert ez egy rendkívül nagy múltú futballklub" - mondta Guti.

Jorge Valdano klubigazgató viszont azt szeretné, ha Guti maradna Madridban - egyszerre húsz játékos azonban nem léphet pályára, a spanyol pedig játszani akar.