Vágólapra másolva!
Az olasz lapok szerint az Internazionale Sérgio Conceicaót és Javier Farinóst ajánlotta fel a Betisnek cserébe Joaquínért. A Juventus Marcelo Salast ajánlota fel az AS Monacónak Jérome Rothenért cserébe.

A VfL Bochum csatárt szeretne igazolni, kiszemeltjei között a Wolfsburg dán játékosa, Peter Madsen, illetve a Sunderland norvég támadója, Tore-Andre Flo is ott van.

A Kaiserslautern a Wisla Krakówval tárgyal a középpályás Kamil Kosowski leigazolásáról. A Celta Vigo az Espanyol szerb középcsatárát, Savo Milosevicet szeretné megszerezni.

Az Olympique Lyon és az Olympique Marseille a hírek szerint kapust cserélhet: Grégory Coupet a bajnokcsapatból az OM-be, Vedran Runje pedig a Marseille-ből a Lyonba szerződhet.

Az AS Roma francia védőjét, Jonathan Zebinát a Bolton Wanderers és a Tottenham is kiszemelte magának. A Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas cáfolta, hogy csatárukat, Sidney Govou-t a Liverpool akarná leigazolni, mint ahogyan szerinte az sem igaz, hogy a lyoniak a Vörösök támadóját, Emile Heskey-t szemelték ki.

Az Auxerre szenegáli szélsőjéért, Khalilou Fadigáért az Espanyol is bejelentkezett. AS Roma a Sparta Praha cseh válogatott védőjét, Zdenek Grygerát akarja leigazolni. A Sampdoria szeretné visszacsábítani egykori játékosát, Enrico Chiesát, aki jelenleg a Lazio futballistája.

Az argentin clausura gólkirályát, Luciano Figueroát (aki a hét végén öt gólt rúgott a friss Libertadores-kupagyőztes Boca Juniorsnak) a Rangers, a Newcastle és a Southampton is csábítja.