Vágólapra másolva!
A Leicester City közel áll ahhoz, hogy leigazolja az északír szélsőt, Keith Gillespiet, aki legutóbb a Blackburn Roversben szerepelt.  A Premier League újoncának, a Wolverhampton Wanderersnek az első új szerzeménye a nigériai védő, Isaac Okoronkwo, aki a Sahtar Donyeckből érkezett.

Az Everton 3,5 millió fontot ajánlott a Fulhamnek a középpályásért, Sean Davisért, ám a liverpooliak nemet mondtak. A török válogatott csatár, Hakan Sükür visszatért egykori klubjához, a Galatasarayhoz.

A Borussia Dortmund leigazolta a Manchester City balhátvédjét, Niclas Jensent, akinek vételára 1,25 millió euró volt. A Milan állítólag bejelentkezett a VfB Stuttgart belorusz középpályásáért, Alekszandr Hlebért.

Az Olympique Lyon felvette a kapcsolatot a Real Madrid csatárának, Fernando Morientesnek az ügynökével. A Fenerbahce a Feyernoord holland támadója, Pierre van Hooijdonk iránt érdeklődik.

A Middlesbrough a Newcastle perui középpályását, Nolberto Solanót szemelte ki. A Málaga a román Steaua Bucuresti támadóját, Raducanut akarja leigazolni.

Az Espanyol az argentin Pablo Guinazú miatt felvette a kapcsolatot az Independientével. Az SC Bastia megegyezett a Sochaux szerb védőjével, Nisa Szaveljiccsel, illetve a Como veterán francia középpályásával, Benoit Cauet-vel.

A Real Madrid mindenben megegyezett az Independiente argentin védőjével, Gabriel Militóval, az AS Roma pedig hasonlóan tett az Ajax Amsterdammal Christian Chivu ügyében. Az Internazionale egy évre kölcsönvette Lucianót a Chievo Veronától.