Vágólapra másolva!
A Premiership újonca a Wolverhampton Wanderers tovább folytatta az erősítést, és leigazolta a portugál Uniao Leiria szélsőjét, Jorge Manuel Rebelo Fernandest, művésznevén Silast. A Middlesbrough érdeklődik az élvonalból kiesett West Ham United középpályása, Trevor Sinclair után. A Southampton megszerezte a francia másodosztályú Amiens 19 éves tehetségét, Leandre Griffitet.

A Manchester City kameruni játékosát, Lucien Mettomót a Guingamp nézte ki magának. A Villarreal leigazolta a Lyon brazil középcsatárát, Sonny Andersont.

A Rangers holland védője, Bent Konterman a Vitesse-be szerződött. A Parmánál a román Adrian Mutu esetleges távozásakor az Empoli támadóját, Antonio di Natalét szeretnék megszerezni.

A Sunderland francia támadója, Lilian Laslandes, aki az előző szezont kölcsönben a Bastiában töltötte, a Nice-hez igazolt. A Sporting Lisboa megszerezte a Boavista brazil csatárát, Elpidio Silvát.

Az Athletic Bilbao jobbhátvédje, Aitor Ocio három évre aláírt a Sevillához. A Real Valladolid a PSG argentin támadóját, Martín Cardettit szemelte ki. A Juventus sportigazgatója, Luciano Moggi szerint a Chelsea megszerezhette volna Edgar Davidsot, ha valamivel korábban bejelentkeztek volna érte.

Az AS Monaco kapusa, Stéphane Porato a Birmingham Cityvel tárgyal. Elképzelhető, hogy Szerhij Rebrov a nyáron visszatér a Tottenham Hotspurhoz, amely télen kölcsönadta őt a Fenerbahcénak.

A Valenciának végül mégis csak sikerült megegyeznie a Lazio argentin támadójával, Claudio Lópezzel, aki így visszatér egykori sikerei színhelyére. Az Arsenal legújabb kiszemeltje a kapusposztra az AC Milan brazil portása, Dida.