Vágólapra másolva!
A Real Betis a hírek szerint felvette a kapcsolatot a Borussia Mönchengladbach brazil védőjével, Marcelo Pletsch-csel. A 'Gladbach egyébként az ausztrál Eddy Bosnart teszteli. A Hertha BSC fiatal középpályása, Torben Marx 2006-ig meghosszabbította szerződését Berlinben.

A Chelsea FC legújabb kiszemeltje a Real Madrid francia középpályása, Claude Makelele. A Manchester United állítólag a brazil Kakát szeretné megszerezni a Sao Paulo FC-től. A Real Madrid ismét védő után kutat, a hírek szerint az AS Roma argentin játékosa, Walter Samuel, illetve az AC Milan brazilja, Roque Júnior a két kiszemelt.

A Manchester City megszerezte a Feyenoord veterán holland középpályását, Paul Bosveltet. A Primera División újonca, a Murcia az FC Barcelona argentin kapusát, Roberto Óscar Bonanót akarja megszerezni.

Az Internazionale a Lazio védőjét, Giuseppe Favallit szeretné leigazolni, cserébe Stéphane Dalmat-t és Giovanni Pasqualét ajánlotta fel. A Real Madridnál az orvosi vizsgálatán megbukott Gabriel Milito a Real Zaragozához írt alá. Az Athletic Bilbao válogatott szélsője, Joseba Etxeberría három évvel meghosszabbította szerződését.

A pletykák szerint a Lazio veterán középpályása, Dino Baggio az angol Wolverhampton Wanderersbe tart. A Chelsea FC francia védője, William Gallas egy évvel meghosszabbította kontraktusát.

A kameruni válogatott kapusa, Idriss Kameni a Girondins Bordeaux-val edz. A Paris Saint-Germain az FC Basel svájci játékmesterét, Hakan Yakint akarja megszerezni.

Az AS Monaco leigazolta Edouard Cissét a párizsiaktól. A Sunderland FC dán portása, Thomas Sörensen az Aston Villával tárgyal.