Vágólapra másolva!
Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője nem akarja elengedni argentin sztárját, Juan Sebastian Verónt, pedig az angol sajtó szerint a klub elfogadja a Chelsea 16 millió fontos ajánlatát.

"Seba fantasztikus játékos! Nagyon tapasztalt, mindig tudja, hogy mit akar, s ez a magánélete mellett a pályán is igaz. Azt akarom, hogy a csapatnál maradjon" - mondta a világhírű skót szakember. "Biztos vagyok abban, hogy ha a helyzet úgy kívánja, beszélünk egymással. De úgy érzem, hogy beilleszkedett, megszokta a várost, nincs semmi problémája. Szerződés köti hozzánk, s ezt nagyon nehéz lenne felbontani. Ezért biztos vagyok abban, hogy nem távozik."

A The Guardian című napilap szerdán azt közölte, hogy már csak Verón aláírása hiányzik az átigazoláshoz. "Ha Sebának tetszik a Chelsea ajánlata, akkor elhagyja Manchestert" - mondta a játékos menedzsere, Fernando Hidalgo.

Az alapkérdés természetesen az, hogy Verón valóban elfogadja-e a londoniak ajánlatát, vagy marad főleg azután, hogy Sir Alex Ferguson néhány nappal ezelőtt már kijelentette: az argentin mindig is az egyik kedvenc játékosa volt, és a következő szezonban is fontos szerepet szán neki a csapatban.

Ha Verón mégis elhagyja a Unitedet, akkor Roman Abramovics, a Chelsea friss orosz tulajdonosa az eddigi legnagyobb erősítésnek örvendhet, hiszen eddig Glen Johnsont, Damien Duffot, Wayne Bridge-et és a kameruni Geremit tudta megszerezni, akik a dél-amerikaihoz képest alacsonyabb fokán helyezkednek el a nemzetközi futballranglétrának.