Vágólapra másolva!
A Sedan kameruni válogatott csatárát, Pius N'Diefit a Wolverhampton Wanderers vinné. A Szpartak Moszkva bejelentkezett a Real Zaragoza támadójáért, Yordiért. A Valencia megszerezte a legutóbbi Libertadores-kupa társgólkirályát, a brazil Ricardo Oliveirát a Santostól.

Az angol lapok szerint a Fulham szívesen leigazolná a Celtic walesi csatárát, John Hartsont. A Fulham egyébként az olasz Filippo Manieróért is bejelentkezett, ám a támadó klubja, a Palermo visszautasította az ajánlatot, és inkább a Bresciának adta kölcsön a csatárt.

A Lazio középpályásáért, Dino Baggióért a Wolverhampton után az Everton is bejelentkezett, a liverpooliak egyébként a PSV Eindhoven szerb támadóját, Mateja Kezsmant is kiszemelték.

A Mallorca középpályása, Alberto Riera öt évre aláírt a Girondins Bordeaux-hoz. A svájci utánpótlás-válogatott támadó, Johan Vonlanthen a Servette-ből a PSV Eindhovenbe igazolt.

A Birmingham City legújabb kiszemeltje a kapusposztra a portugál Sporting Lisboa hálóőre, Nelson. A Tottenham Hotspur közel áll ahhoz, hogy megszerezze a dél-afrikai Orlando Pirates védőjét, Mbulelo Mabizelát.

Az AC Ajaccio szerződtette az algériai Abderauf Zarabit. Az Arsenal nigériai csatára, Nwankwo Kanu a hírek szerint a katari Al-Ittihadba tart. A VfB Stuttgart szerződtette az argentin középpályást, Emanuel Centuriónt.