Vágólapra másolva!
A Serie A újonca, a Lecce kölcsönvette a Parma védőjét, Sebastiano Sivigliát. A Wolverhampton Wanderers leigazolta a Tottenham norvég csatárát, Steffen Iversent.

A Besiktas kolumbiai kapusa, Óscar Córdoba négy évvel meghosszabbította szerződését a törököknél. A Hamburger SV argentin középpályása, Cristiano Ledesma kölcsönbe a mexikói Monterreybe került.

A hírek szerint a Manchester United és a Chelsea a napokban ül tárgyalóasztalhoz Juan Sebastian Verón ügyében, míg az Internazionale a hét végén tárgyal a Valenciával Kily González megszerzése érdekében.

A Galatasaray felajánlotta csapatkapitányát, Bülent Korkmazt a skót Rangersnek. Az Ajax vezetősége cáfolta, hogy le szeretnék igazolni az Interrel a minap szerződést bontó portugál Sérgio Conceicaót.

Az Albacete kiszemeltje a Valencia támadója, Juan Sánchez. A Birmingham City egy évre kölcsönvette a Fulham északír válogatott kapusát, Maik Taylort. A Middlesbrough leigazolta az Aston Villa védőjét, Alan Wrightot, akinek lejárt a szerződése a birminghamieknél.

A Leeds United bejelentkezett a PSG védekező középpályásáért, Didier Domiért. Az Olympique Lyon közel áll ahhoz, hogy megszerezze a dél-afrikai Orlando Pirates focistáját, Lesley Manyathelát.

A Mallorca leigazolná a brazil Santos támadóját, Nenét. A Manchester City leigazolta az RC Lens csapatkapitányát, Antoine Sibierskit.