Vágólapra másolva!
A Blackburn Rovers bejelentkezett az Arsenal csatáráért, Francis Jeffersért. Az Atlético Madrid még mindig nem tett le arról, hogy megszerezze Gaizka Mendietát a Laziótól, a Mallorca középpályását, Alvaro Novót viszont máris leigazolták a madridiak.

Az Internazionale a hírek szerint újabb ajánlatot tett a Chievónak Simone Perrottáért. Elképzelhető, hogy az AS Roma által kiszemelt fiatal francia csatár nem Louis Saha a Fulhamből, hanem Pegguy Luyindula a Lyonból.

A Real Madrid állítólag már a jövő nyárra tervez, és 2004-re a japán Nakamura Szunszukét szemelte ki a Regginából. A Middlesbrough készpénz mellett a kapus Mark Crossley-t is felajánlotta a Fulhamnek a középpályás Sean Davisért.

A Sevilla mexikói középpályását, Gerardo Torradót az Osasuna és a Bolton Wanderers is kinézte magának. A Blackburn Roverstől a szezon végeztével elküldött norvég védő, Hening Berg a skót Rangersszel edz.

A Barcelona állítólag érdeklődik a Borussia Dortmund brazil védője, Dedé iránt. Egyre valószínűbb, hogy a Strasbourg védője, Habib Beye az Olympique Marseille-be igazol. A Primera División újonca, a Murcia az élvonalból kiesett Rayo Vallecano csapatkapitányát, Míchelt szeretné leigazolni.

A Lazio középpályása, Dino Baggio visszautasította az angol Wolverhampton Wanderers ajánlatát. A Portsmouth a jelek szerint mégsem igazolja le az Ajax norvég védőjét, André Bergdölmót, mert a focista túl magas igényekkel állt elő.

A Dinamo Kijev állítólag szeretné hazacsábítani Szerhij Rebrovot. A Barcelona mellőzött csatárát, Danit a Werder Bremen szemelte ki. A West Ham United szeretné kölcsönvenni a Liverpool fiatal csatárát, Neil Mellort.

Az Olympique Lyon a Lens támadóját, Daniel Moreirát akarja megszerezni. A Southampton leigazolta a Rangers skót szélsőjét, Neil McCannt, és megegyezett a Sunderlanddel Kevin Phillips vételáráról.