Vágólapra másolva!
A Real Madrid futballcsapatánál megerősítették: Steve McManaman számára nincs hely a Bernabeu-stadionban. A spanyol együttes klubigazgatója, Jorge Valdano kijelentette: hamarosan túladnak az angol játékoson, s rajta kívül a spanyol Pedro Munitistól is megválnak, ugyanis az értük kapott pénzből egy hátvédet kívánnak szerződtetni.

Jorge Valdano, a Real Madrid klubigazgatója nem túl jó hírrel szolgált az eleddig mellőzött Real-focistáknak, például McManamannek: "A klub pár játékosától meg fog válni, s helyükre egy védő érkezik majd. Nem kívánok túl keménynek tűnni, ám azok, akik nem játszottak a távol-keleti túrán, tudhatták, milyen sors vár rájuk. Olyan megoldást kell találnunk, amellyel a Real Madrid keretét olyanra szűkíthetjük, amilyenre mi akarjuk."

Az egykori angol válogatott Steve McManaman 1999-ben a Bosman-szabály alapján ingyen igazolt Spanyolországba az FC Liverpool együttesétől, ám nem igazán tudta magát bejátszani a madridi gárda kezdőcsapatába. Ennek ellenére mindig azt hangoztatta az Angliában rendkívül népszerű játékos, hogy jól érzi magát a spanyol fővárosban, most viszont minden bizonnyal el kell hagynia szeretett csapatát.

Nyáron egyébként a Manchester Cityt irányító Kevin Keegan egyszer már megerősítette, hogy érdeklődnek a Madridból távozó Steve McManaman iránt.