Vágólapra másolva!
Az Everton szeretné kölcsönkapni a következő szezonra az Arsenal csatárát, Francis Jefferst, aki egykoron éppen a liverpooliaknál kezdte pályafutását. Az Everton egyébként állítólag a Leeds kapusáért, Nigel Martynért is bejelentkezett.

A Leeds csatára, Alan Smith cáfolta, hogy az Aston Villába igazolna. A Bayern München bosnyák focistája, Hasan Salihamidzic hosszas tárgyalások után 2007-ig meghosszabbította szerződését.

A Juventus állítólag figyelemmel kíséri a Chelsea angol középpályását, Frank Lampardot. A Benfica mindent megtesz annak érdekében, hogy megszerezze a Barcelona középpályását, Gerardot.

A Celta Vigo mestere, Miguel Agel Lotina a Valladolid középpályását, Fernando Salest szeretné csapatában látni. A Real Betis legújabb kiszemeltje a középcsatári posztra az Atlético Paranaense focistája, Ilan.

A Málaga közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Manchester City costa rica-i csatárát, Paulo Wanchope-ot. Az Olympique Marseille érdeklődik a Fulham francia csatára, Steve Marlet iránt. A Paris SG tízmillió eurót ajánlott az Auxerre-nek Olivier Kapóért, akit a Southampton is szeretne megszerezni.

Az egykoron a BVSC-ben is megfordult román csatár, Christian Anghel az ukrán másodosztályú Sztal Alcsivszkba szerződött. Az Atlético Madrid állítólag kölcsön akarja venni a Manchester United spanyol kapusát, Ricardót. A Hansa Rostock visszautasította a svéd Helsingborgs ajánlatát csatáráért, Magnus Arvidssonért.