Vágólapra másolva!
A Blackburn Rovers mestere, Graeme Souness a hírek szerint szívesen látná csapatában a Liverpool német védőjét, Markus Babbelt. A Leeds csatára, Alan Smith iránt az Aston Villa mellett a Newcastle is érdeklődik.

A Barcelona állítólag felajánlotta argentin kapusát, Roberto Bonanót az Atlético Madridnak. A Valencia támadóját, Salvát, aki klubjában csak a tartalékok között szerepel, a Málaga szemelte ki, míg az argentin védő, Roberto Ayala a hírek szerint mégis a Liverpool felét tart.

Az Espanyol eladta védőjét, Mauro Navast a másodosztályú Leganésnek. A Fulham francia csatárát, Steve Marlet-t a Marseille mellett a Lens is szeretné leigazolni. A Nantes a Guingamptól a nyáron elküldött védőt, Jean-Louis Monterót szemelte ki. A Lille két japán focistával is tárgyal: Nagai Jucsiro és Nisizava Akinori is hamarosan a francia klubhoz igazolhat.

A Real Betis egy évre kölcsönvette a Juventus brazil védőjét, Athirsont, akit korábban a Manchester United is meg akart szerezni. A Mallorca három focistára is kivetette hálóját: Txomin Nagore az Atlético Madridtól, a brazil Nené a Santostól, Saliou Lassissi pedig az AS Romától érkezhet a Baleári-szigetekre.