Vágólapra másolva!
A Schalke 04 valószínűleg nem igazolja a Real Madrid csatárát, Fernando Morientest, mert a játékos túl drága a németeknek, akik inkább a Chelsea finn focistáját, Mikael Forsseltt szerződtetnék, őt viszont a Borussia Mönchengladbach is vinné.

A brazil Nautico védője, Eduardo Goncalves próbajátékon szerepelt a német Bochumnál. A Blackburn Rovers a szezon erejéig kölcsönvette a Liverpool német védőjét, Markus Babbelt. A Leeds United az AC Milan brazil játékosát, Roque Júniort szeretné megkapni.

A Leeds angol válogatott kapusát, Paul Robinsont a Tottenham csábítja. Az Internazionale megfigyelői a minap Leedsban jártak, hogy a helyszínen tekintsék meg az angolok ausztrál csatárát, Mark Vidukát - a milánóiak másik kiszemeltje a Bologna támadója, Julio Cruz.

A Fulham a Rangers holland védőjét, Fernando Ricksent szemelte ki. Az Internazionale állítólag Cristiano Zanettit és Iván Córdobát ajánlotta fel a Romának a brazil Émersonért cserébe.

A Perugia szerződést ajánlott a szenegáli jobbhátvédnek, Ferdinand Colynak, aki próbajátékon szerepelt a klubnál. Az uruguayi csatár, Antonio Pacheco kölcsönbe az Albacetéhez került az Internazionalétól.

A spanyol Real Valladolid megszerezte a River Plate argentin játékosát, Víctor Zapatát. A Vélez Sarsfield argentin támadója, Roberto Nanni közel áll ahhoz, hogy a spanyol Osasunához igazoljon.

A Liverpool valószínűleg kölcsönadja francia védőjét, Grégory Vignalt a Stade Rennes-nek. A Charlton Athletic kiszemeltje az Ajax szélsője, Nourdin Boukhari. Az Olympique Marseille a Besiktas védőjét, Ahmed Yildirimit akarja leigazolni, de a franciák sokallják a törökök által kért vételárat.

A Bordaux két fiatal játékosa, Nicolas Sahnoun és Mathieu Beda a skót Dundee Unitedhez utazott próbajátékra. A Wolverhampton Wanderers a Real Betis izlandi középpályásával, Joey Gudjonssonnal tárgyal, aki az előző szezont kölcsönben az Aston Villánál töltötte.

Az Olympique Marseille megszerezte a Fulham francia válogatott csatárát, Steve Marlet-t a szezon végéig kölcsönbe. A Chelsea rögtön továbbadta a nemrég leigazolt orosz középpályását, Alekszej Szmertyint a Portsmouthnak.