Vágólapra másolva!
A japán válogatott kapus, Kavagucsi Josikacu az angol Portsmouthtól a dán FC Nordsjaellandba szerződött. Az egykori jugoszláv válogatott középpályás, Vladimir Jugovics, aki többek között a Juventusban, a Sampdoriában és az Internazionaléban is megfordult, Mátyus János csapattársa lett az osztrák Admira Wacker Mödlingben.

A Bologna új mestere, Carlo Mazzone nem tett le arról, hogy januárban elcsábítsa Bresciából kedvenc játékosát, Roberto Baggiót. Az Everton mestere, David Moyes elárulta, hogy a téli átigazolási szezonban ismét megpróbálja majd megszerezni a Fulham középpályását, Sean Davist, akiről most lecsúszott.

Próbajátékon szerepel a Wolverhamptonnál a portugál kapus, Paulo Costinha, aki legutóbb az Uniao Leirában védett. A VfL Wolfsburg szabadlistára tette nigériai védőjét, Emeka Ifejiagwát, akire a tréner, Jürgen Röber nem tart igényt.

A kameruni válogatott kapusa, Idriss Kameni visszatért az AC Le Havre-hoz, miután a nyáron nem talált új klubot magának. Az FC Basel kameruni védőjét, Timothée Atoubát a PSG és a Lyon is szeretné megszerezni.

A Charlton Athletic szeretné szerződtetni a Crystal Palace-tól a nyáron távozó szélsőt, Julian Grayt, akinek jelenleg nincs csapata. Az ugyancsak klub nélküli Fabrizio Ravanellit az angol másodosztályú Coventry City csábítja.