Vágólapra másolva!
A Barcelona elnöke, Joan Laporta egy nyilatkozatában elárulta, hogy a katalánok jövő nyáron valószínűleg megpróbálják majd megszerezni az Arsenal csatárát, Thiery Henryt. A Juventus a hírek szerint érdeklődik a Manchester City francia csatára, Nicolas Anelka iránt.

Az AC Parma az Internazionale sierra leone-i támadóját, Mohammed Kallont figyeli. A Real Betis spanyol válogatott szélsősője, Joaquín kijelentette, hogy az idény végén távozni szeretne a klubtól egy nagyobb egyesülethez.

Az Arsenal és a Liverpool is szívesen megszerezné a Bayern München angol középpályását, Owen Hargreavest, amennyiben a focista konfliktusa a vezetőséggel komolyra fordul.

Az előző szezonban a Torinóban szerepelt középpályás, Alessio Scarchili az Empolinál szerepel próbajátékon. A csapat nélkül álló, és klubot kereső belga védő, Philippe Leonard jelenleg a Nice-szel edz.

A Valencia még mindig nem tett le arról, hogy megszerezze a Mallorca kameruni csatárát, Samuel Eto'ót. A Newcastle United szabadlistára tett görög védőjét, Nikosz Dabizaszt a másodosztályú Sunderland szeretné leigazolni.