Vágólapra másolva!
A Chelsea legújabb kiszemeltje a hírek szerint a Liverpool válogatott középpályása, Steven Gerrard. Az AS Roma francia védője, Jonathan Zebina állítólag az angol élvonalba tart.  

A szerb hátvéd, Zoran Mirkovic, aki legutóbb a török Fenerbahcéban játszott, de korábban megfordult a Juventusnál is, jelenleg a Bolton Wanderersnél van próbajátékon. A Boca Juniors fiatal támadójáért, Carlos Tévezért (aki iránt a Bayern München is érdeklődik) az Internazionale is bejelentkezett.

A Derby Conty 19 esztendős védőjéért, Pablo Millsért az Arsenal, a Manchester United és a Barcelona áll sorban. A Werder Bremen brazil csatára, Aílton közel áll ahhoz, hogy 2007-ig meghosszabbítsa szerződését. A Real Madrid fiatal középpályása, Borja Fernández viszont már így is tett, és 2007-ig aláírt a királyi gárdához.

A Blackburn Rovers vezetősége most tervezi, hogy új kontraktust ajánl török játékosának, Tugay Kerimoglunak. Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy amennyiben Rivaldo távozni akar, akkor nem gördítenek akadályt elé. Az AEK Athén válogatott középhátvédje, Mihalisz Kapszisz is 2007-ig írt alá, akárcsak az AC Milan középpályása, Cristiano Brocchi.