Vágólapra másolva!
Gólt nem, de kiállítást és egy kihagyott tizenegyest láthatott az Old Trafford közönsége a Manchester United-Arsenal szuperrangadón az angol labdarúgó Premiership hatodik fordulójában.

Az első félidőben a vártnál alacsonyabb színvonalú volt a mérkőzés, de a folytatásban már nyílt sisakos küzdelem bontakozott ki a két sztárcsapat között. A hazaiak közelebb álltak a győzelemhez, hiszen a londoniak a francia Patrick Vieira kiállítása miatt - a világ- és Európa-bajnok középpályás szándékosan meg akarta rúgni Ruud van Nistelrooyt, miután a holland csatár szabálytalankodott vele szemben - a 80. perctől már csak tíz emberrel játszottak. Ráadásul a bíró a hosszabbításban egy vitatható büntetőt is megadott a Manchester United számára, amit Van Nistelrooy a keresztlécre bombázott. Az egy pontnak az Ágyúsok örülhetnek jobban, ugyanis a szombaton 5-0-ra nyerő Chelsea-től visszavették a vezetést a táblázaton.

A nap másik mérkőzésén a Middlesbrough Job találatával 1-0-ra legyőzte az Everton együttesét.

Vasárnap a Tottenham vezetősége menesztette az együttes vezetőedzőjét, Glenn Hoddle-t. Az ok: a londoni együttes egy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel csak 17. a bajnokságban, szombaton hazai pályán a Southamptontól 3-1-es vereséget szenvedett.

Premiership, 6. forduló:
Manchester United - Arsenal 0-0
piros lap: Vieira (80.)

Middlesbrough - Everton 1-0 (1-0)
gól: Job (6.)