Vágólapra másolva!
Vasárnap három vendéggyőzelem született a spanyol labdarúgó-bajnokságban: a Málaga az Espanyol, a Betis a Zaragoza otthonában nyert egy góllal, míg a Villarreal Santanderben 2-0-ra diadalmaskodott. Az Albacete a Mallorcát, a Sevilla pedig a Murciát verte hazai pályán. Az Atlético-Barcelona mérkőzés 13 sárga lapot és két kiállítást hozott, gólt viszont nem láthattak a nézők.

A Real Madrid Valenciában elszenvedett 2-0-s veresége a vártnál is fájdalmasabban érintette David Beckhamet, ugyanis bokasérülést szenvedett, s emiatt kétséges, hogy pályára léphet-e október 11-én a csoportelsőségről döntő törökországi Európa-bajnoki selejtezőn. Az angol válogatott játékos vasárnap nem is vett részt a madridiak edzésén.

"Fogalmam sincs, hogy játszhatok-e Törökországban. Egyelőre nagyon fáj a lábam, a következő napok sok mindenre választ adnak. Remélem, hogy felépülök a selejtezőig, de ezt most nem állíthatom biztosan" - mondta a Real angol szupersztárja. "Az pedig még kétségesebb, hogy szerdán játszhatok-e az FC Porto elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen."

Primera División, 5. forduló:
Albacete - Mallorca 2-0 (1-0)
gól:
Parri (16.), Mikel (79.)

Espanyol - Málaga 1-2 (0-1)
gól:
Tamudo (56.), illetve Romero (36.), Salva (84.)

Racing Santander - Villarreal 0-2 (0-0)
gól:
Anderson (69.), Riquelme (87.)

Zaragoza - Betis 0-1 (0-0)
gól:
Assuncao (81.)

Sevilla - Murcia 1-0 (0-0)
gól:
Antonito (94.)

Atlético Madrid - Barcelona 0-0
piros lap:
Cocu (57.), Motta (78. - mindkettő Barcelona)