Vágólapra másolva!
Az AC Milan állítólag bejelentkezett a Real Madrid jobbhátvédjéért, Míchel Salgadóért. A milánóiaktól távozó Rivaldo kijelentette, hogy szívesen folytatná pályafutását a Chelsea-ben. A Chelsea új kiszemeltje eközben a japán lapok szerint a Reggina japán játékmestere, Nakamura Szunszuke.

A Leicester City érdeklődik a svéd Hammarbyban futballozó védőért, Max von Schlebruggéért. A norvég SFK Lyn szeretné szerződtetni a jelenleg a skót Rangersben futballozó Henning Berget - ám nem játékosnak, hanem vezetőedzőnek.

A Fulham állítólag hamarosan leigazolhatja a francia védőt, Jean-Louis Monterót, aki legutóbb a Guingampban futballozott, de jelenleg nincs csapata. A londoniak egyébként az Ajaccio csatára, Mamadou Bagayoko iránt is érdeklődnek.

Az angol másodosztályú Wigan Athletic középpályását, Jimmy Bullardot a Leeds és az Everton is kiszemelte magának. A Middlesbrough érdeklődik a Manchester City játékosa, Danny Tiatto iránt. A Leeds United állítólag nyolcmillió fontért hajlandó lenne eladni ausztrál csatárát, Mark Vidukát - ezt az összeget az AS Roma és az Inter is kifizetné.