Vágólapra másolva!
Sok futballszurkolót meglepett, hogy Juan Sebastian Verón, a Chelsea argentin középpályása kimaradt a Chelsea Middlesbrough elleni keretéből. A valódi okokról a játékos számolt be, aki csütörtökön bevallotta: ő maga kérte, hogy ne legyen tagja a csapatnak, mert addig is az erőnlétét fejlesztheti.

A Chelsea-nél sokat vártak, illetve még mindig várnak a közel 17 millió fontba került Veróntól, ám az argentin játékos eleddig nem bizonyította képességeit a Stamford Bridge-en. A kopasz játékos azt nyilatkozta, hogy a Manchester United nyári, amerikai túrája miatt van formán kívül, illetve a tengerentúli edzőtábor miatt van nagyon rossz erőállapotban.

"A Boró elleni meccs előtt beszéltem Clauido Ranieri menedzserrel, és elmagyaráztam neki, hogy szerintem most az lenne a legjobb, ha nem lennék tagja az első csapatnak, mert erőt kell gyűjtenem" - mondta Verón, majd hozzátette: "Nem vettem részt a Chelsea alapozásán, s ezért most kell helyre tennem magam, hogy később állandó kezdő lehessek. Nem akarom, hogy rossz irányba induljak el, s teljesen kimerüljek. Ranieri megértett, és azt mondta: megegyeztünk. Amikor a Chelsea a Middlesbrough ellen játszott, én akkor is a köröket róttam."

Verón, akit Manchesterben gyakran kritizáltak megbízhatatlan teljesítménye miatt, megígérte: pár napon belül "visszatér", és újra a régi formájával örvendezteti majd a szurkolókat. "Remélem, jövő kedden, a Birmingham ellen már pályára léphetek. Nem tudom, hogy addigra rendbe jövök-e fizikailag, de bizakodom."